Publicaties

Romans

Van zo ver gekomen.
Haarlem: In de Knipscheer, 2021 (Roman).
Schutkleur.
Haarlem: In de Knipscheer, 2015 (Roman).

Biografieën

Miguel Pourier. Leven om te dienen.
Volendam: LM Publishers, 2016 (Biografie).
Pierre Lauffer. Het bewogen leven van een bevlogen dichter.
Haarlem: In de Knipscheer, 2012 (Biografie).

Gedenkboeken

25 jaar Koningin Beatrix. Curaçao: Stichting Nederlands Antilliaans Oranje Comité, 2006. Zilveren Regeringsjubileum op de eilanden van de Nederlandse Antillen.
[Met Jos de Roo] Vanuit de UNA gezien. Curaçao: Universiteit van de Nederlandse Antillen, 2005. (Uitgegeven in januari 2005 t.g.v. het 25-jarig bestaan van de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Kijk op de samenleving door mensen die bij UNA betrokken zijn geweest.
Cultuur maakt het leven mooier. 50 jaar Prins Bernhard Cultuurfonds Nederlandse Antillen en Aruba. Willemstad: Prins Bernhard Cultuurfonds Nederlandse Antillen en Aruba, 2003.
Samen Leven. 13 verhalen over Curaçaoënaars van verschillende culturele achtergronden. Willemstad: Amigoe.com 2001. (Eerder in het dagblad Amigoe di Curaçao verschenen verhalen in het kader van Curaçao 500: vijfhonderd jaar geschreven geschiedenis van Curaçao.)
Almanak van het Onderwijs / Almanak di Enseñansa. Willemstad: Pierson Stichting en Korpodeko, 1992. (Overzicht van alle schoolvormen, toelatingseisen en vervolgmogelijkheden op Curaçao.)
La Belle Alliance. Het verhaal van de ontwikkeling van het Avila Beach Hotel. Curaçao: Avila Beach Hotel, 1992.
[Met Marianne Halabi] Guia pa Empresa Chikí. Stappenplan bij de opzet van een eigen klein bedrijf. Willemstad: Fundashon Empresa Chikí Kòrsou en Korpodeko, 1988.
Alles voor Allen. 132 jaren zusters franciskanessen op Curaçao. Curaçao: Sint Elisabeth Hospitaal, 1987. (Uitgegeven ter gelegenheid van het vertrek van de laatste zusters uit het ziekenhuis.)
Curaçao Close-up. New York: Macmillan Publishers Ltd, 1986. (Schets van het eiland en de bevolking van Curaçao.)

Kuenta kòrtiku

Flecha. Curaçao: Eigen beheer, 2008. (Verhalenbundel in het Papiaments.)

Lektura pa mucha

Rima pa Mucha. Curaçao: Eigen beheer, 1991. (Kinderrijmpjes in het Papiamentu, geïllustreerd door Ruth Zefrin.)
Rumannan kampion. Curaçao: Niet uitgegeven, 2002.

Banderita

Agènda di BanderitaCuraçao: Eigen beheer, 2004. (Korte mededelingen/gezegden in de traditie van de ‘banderita’ van eind 19de eeuw, geïllustreerd door Elis Juliana.)